Eurodeputatul Siegfried Mureșan vizează un nou mandat de vicepreședinte al Grupului PPE: „Îmi propun să susțin Republica Moldova în procesul de aderare la Uniunea Europeană”

  • 18 Iunie 13:24
Eurodeputatul Siegfried Mureșan vizează un nou mandat de vicepreședinte al Grupului PPE: „Îmi propun să susțin Republica Moldova în procesul de aderare la Uniunea Europeană”

„Candidez la prima funcție importantă pentru România din noul mandat al Parlamentului European. Mâine, la 10 zile de la alegerile europarlamentare, voi candida pentru un nou mandat de vicepreședinte al Grupului PPE, cel mai mare grup politic din Parlamentul European”, a scris europarlamentarul Siegfried Mureșan într-o postare pe Facebook.

 
Am deținut această funcție și în precedentul mandat de europarlamentar, coordonând pozițiile grupului în ceea ce privește bugetul Uniunii Europene și politica agricolă europeană.
 
Prin această funcție, am obținut sprijinul Grupului PPE pe toate voturile importante în Parlamentul European privind alocarea de fonduri europene pentru România. De asemenea, am obținut sprijinul Grupului PPE pentru apărarea intereselor fermierilor români și pentru sprijinirea integrării europene a Republicii Moldova.
 
În următorul mandat, îmi propun:
 
- Să apăr în continuare fondurile europene alocate României;
 
- Să apăr în continuare interesele fermierilor români;
 
- Să sprijin crearea unei majorități proeuropene în Parlamentul European, formată din Grupul PPE, din Socialiștii Europeni și din Grupul Renew. Astfel, europarlamentarii extremiști, antieuropeni, precum AUR, vor fi izolați și nu vor putea influența deciziile europene;
 
- Să susțin Republica Moldova în procesul de aderare la Uniunea Europeană”, a transmis Siegfried Mureșan.
Tags

Alte Noutati

LIVE: Matinal cu Victoria Cușnir și Sergiu Scânteian
Meteo Chișinău
20,52
Câțiva nori
Umiditate:99 %
Vint:3,6 m/s
Tue
26
Wed
26
Thu
24
Fri
20
Sat
22
Arhivă Radio Chișinău