EURO 2020: Jucătorii naționalei Finlandei s-au încălzit în tricouri cu mesaj pentru Eriksen

  • 16 Iunie 2021 17:19
EURO 2020: Jucătorii naționalei Finlandei s-au încălzit în tricouri cu mesaj pentru Eriksen

Înainte de a se confrunta miercuri cu Rusia la Sankt Petersburg, în cadrul grupei B la EURO 2020, jucătorii naționalei Finlandei s-au încălzit echipați în tricouri inscripționate cu un mesaj pentru danezul Christian Eriksen, victimă a unui stop cardiac în cursul meciului cu Finlanda, sâmbăta trecută la Copenhaga, scrie AFP, citat de AGERPRES.

''Însănătoșire grabnică, Christian!", se putea citi pe tricourile finlandezilor.

Mijlocașul danez Christian Eriksen, victima unui stop cardiac în cursul meciului cu Finlanda, a anunțat că se simte ''bine, în ciuda circumstanțelor", într-un mesaj postat marți pe contul său de Instagram, în care i-a îndemnat totodată pe colegii săi să "joace pentru toată Danemarca" în meciurile următoare de la EURO 2020 la fotbal.

Eriksen s-a prăbușit pe gazon în minutul 43 al meciului Danemarca - Finlanda, disputat sâmbătă la Copenhaga, iar medicii au anunțat că a suferit un stop cardiac. Jucătorul a fost resuscitat pe teren, înainte de a fi transportat la un spital din capitala daneză.

Danezii s-au înclinat la limită în fața Finlandei (scor 0-1), în cadrul Grupei B a EURO 2020, după ce meciul a fost reluat la circa două ore de la incidentul respectiv.

Danemarca urmează să joace joi, la Copenhaga, în compania Belgiei, liderul grupei, urmând să dispute apoi ultimul meci din grupă luni, împotriva Rusiei, tot în capitala daneză.

 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Muzică
Meteo Chișinău
6,07
Cer senin
Umiditate:97 %
Vint:0 m/s
Sun
8
Mon
9
Tue
9
Wed
16
Thu
15
Arhivă Radio Chișinău