Eugen Tomac: Românii din Basarabia au rămas atașați de PMP și de proiectele pe care noi le promovăm

  • 07 Decembrie 2020 15:48
Eugen Tomac: Românii din Basarabia au rămas atașați de PMP și de proiectele pe care noi le promovăm

Președintele Partidului Mișcarea Populară (PMP) din România, Eugen Tomac, a declarat luni, pentru AGERPRES, că așteaptă cu optimism rezultatul final al alegerilor parlamentare, exprimându-și speranța că partidul său va reuși să treacă pragul electoral.

"Avem speranța că vom reuși să intrăm în Parlament, suntem optimiști, așteptăm rezultatul final al alegerilor. Mai sunt necesare câteva buletine de vot să fie numărate și sperăm să existe voturi și pentru PMP. În cazul nostru se potrivește perfect sloganul 'Fiecare vot contează'. Partidele pot ajunge în situația în care fiecare vot contează și sperăm să ne atingem obiectivul de a rămâne partid parlamentar", a precizat Eugen Tomac.

El a spus că, după ce vor fi anunțate rezultatele finale ale alegerilor, PMP se va pronunța în legătură cu o eventuală alianță la guvernare cu PNL și USR.

"După ce vom avea rezultatele finale și vom privi cu atenție spre aritmetica parlamentară ne vom putea pronunța. În mod sigur, PMP nu se va așeza alături de PSD", a transmis Eugen Tomac.

Potrivit acestuia, PMP a obținut "foarte multe" voturi în Republica Moldova, ceea ce arată că românii din Basarabia au rămas atașați de partid.

"În Republica Moldova, PMP a obținut foarte multe voturi. În foarte multe secții am câștigat alegerile și în unele din aceste secții, unde așteptam în această dimineață rezultatul, PMP este câștigător, ceea ce arată că românii din Basarabia au rămas atașați de PMP și de proiectele pe care noi le promovăm", a arătat el.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Matinal cu Victoria Cușnir și Sergiu Scânteian
Meteo Chișinău
7,24
Ceață
Umiditate:100 %
Vint:1,54 m/s
Fri
10
Sat
12
Sun
14
Mon
14
Tue
14
Arhivă Radio Chișinău