”Eu citesc. Dar tu citești?”

  • 22 Octombrie 2013 10:45
”Eu citesc. Dar tu citești?”

O campanie de promovare a lecturilor în rândul chișinăuienilor a fost lansată luni, 21 octombrie, la Biblioteca municipală ”Bogdan Petriceicu Hașdeu”.

Campania ”Eu citesc. Dar tu citești?”,  lansată cu ocazia împlinirii a 136 de ani de activitate a bibliotecii, are și scopul de a reorienta atenția de la informația în format electronic spre cea în format tipărit. 

Într-o lume dominată de tehnologii moderne și internet, cărțile în format tipărit nu trebuie să fie ignorate sau plasate pe un loc secundar, sunt de părere organizatorii campaniei ”Eu citesc. Dar tu citești?”. La standul amplasat chiar în fața Bibliotecii Bogdan Petriceicu Hașdeu am stat de vorbă cu bibliotecara Maria Bivol.

Cristina Mamaiscaia, bibliotecar principal în cadrul Bibliotecii Bogdan Petriceicu Hașdeu susține că în cadrul instituției se organizează o serie de alte activități, în special pentru tineri. 

Campania ”Eu citesc. Dar tu citești?” lansată de Biblioteca Municipală ”Bogdan Petriceicu Hașdeu” se va încheia pe 25 octombrie, cu un flash mob care va promova același mesaj.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Fonograful de vineri cu Victor Buruiana
Meteo Chișinău
18,24
Cer senin
Umiditate:45 %
Vint:4,12 m/s
Sat
14
Sun
15
Mon
17
Tue
17
Wed
17
Arhivă Radio Chișinău