Episcopia Hușilor, alături de copiii din Episcopia de Bălți

  • 30 Aprilie 2021 11:17
Episcopia Hușilor, alături de copiii din Episcopia de Bălți
TVR MOLDOVA

Pe lângă alte ajutoare oferite de Episcopia de Bălți, familiilor care întâmpină greutăți de ordin financiar, în perioada Sfântului și Marelui Post al Sfintelor Paști, 28 de copii, provenind din 8 familii, au primit toate cele necesare: încălțăminte, îmbrăcăminte, rechizite școlare, produse alimentare și produse igienice. De asemenea pentru unele familii au fost cumpărate lemne pentru foc și li s-au achitat utilitățile.

Ajutorul pentru acești copii a fost posibil cu ajutorul Episcopiei Hușilor și directa binecuvântare a Preasfințitului Părinte Ignatie, Episcopul Hușilor, mare iubitor de Basarabia, care a donat 10000 (zece mii) RON pentru aceste familii, se arată într-un comunicat al Episcopiei de Bălți, potrivit TVRMOLDOVA.MD.

Acest proiect social, prin care primim ajutor de la frații de peste Prut, a fost numit, în cadrul Episcopiei de Bălți, „Samarineanul de peste Prut”, pentru a scoate în evidență, sprijinul, dragostea și căldura care vine de peste Prut.

PS Antonie a mulțumit pentru acest prețios dar Preasfințitului Părinte Ignatie, Episcopul Hușilor și clericilor și credincioșilor din Episcopia Hușilor, care din puținul lor au împărțit cu frații din Basarabia, fapte prin care arătăm că suntem același neam.

 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Ascultă&Călătorește cu Andrei Mîțu
Meteo Chișinău
8,85
Cer senin
Umiditate:75 %
Vint:0,51 m/s
Sat
15
Sun
15
Mon
17
Tue
16
Wed
14
Arhivă Radio Chișinău