Elicopter SMURD prăbușit: La locul accidentului a fost instalată o tabără de campanie

  • 03 Iunie 2016 11:35
Elicopter SMURD prăbușit: La locul accidentului a fost instalată o tabără de campanie

Departamentul Situații Excepționale al MAI a creat condiții pentru ca activitatea grupului de anchetă să se desfășoare fără probleme la fața locului, a declarat Liliana Pușcașu, șefa serviciului de presă al DSE.

Ea menționat că la locul accidentului a fost instalată o tabără de campanie și a fost instalat un turn de iluminare ca să se poată lucra și în condiții de noapte. Salvatorii și pompierii se mai află și acum la fața locului pentru a putea ajuta comisia de anchetă mixtă moldo-română, în caz de necesitate.

O slujbă de pomenire în memoria salvatorilor care și-au pierdut viața a fost ținută în această dimineață la biserica „Minunea Sfântului Arhanghel Mihail” de pe teritoriul Serviciului  Situații Excepționale.

La ora 12:00, când va fi ținut un minut de reculegere în memoria victimelor accidentului aviatic de la Haragâș, la toate detașamentele de salvatori și pompieri din Republica, dar și la locul accidentului, se vor declanșa sirenele autospecialelor, în memoria celor căzuți la datorie.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Matinal cu Victoria Cușnir și Sergiu Scânteian
Meteo Chișinău
8,29
Cer acoperit de nori
Umiditate:99 %
Vint:2,57 m/s
Fri
9
Sat
10
Sun
8
Mon
7
Tue
11
Arhivă Radio Chișinău