Electorala 2023 | În ultima zi a campaniei electorale pentru alegerile locale, candidații fac apel la mobilizarea la urne a propriilor votanți

  • 03 Noiembrie 2023 12:24
Electorala 2023 | În ultima zi a campaniei electorale pentru alegerile locale, candidații fac apel la mobilizarea la urne a propriilor votanți

Astăzi este ultima zi în care concurenții electorali mai pot face agitație electorală. Astfel, candidații care aspiră la fotoliul de primar al capitalei nu au ezitat să vină cu ultimele mesaje către alegători și să lanseze promisiuni pe ultima sută de metri, transmite Radio Chișinău.

În ultima zi de campanie electorală, candidatul Partidului Socialiștilor la funcția de primar de Chișinău, Adrian Albu, a subliniat că echipa cu care își propune să ajungă la Primărie este una profesionistă și care cunoaște problemele orașului, precum și soluțiile necesare.

 „Prieteni, noi vom fi recunoscători pentru votul dvs, să votați socialiștii, steluța, deoarece noi de fiecare dată am fost alături de dvs”, a spus Adrian Albu.

A făcut totalurile campaniei electorale și candidatul Platformei Demnitate și Adevăr. În cadrul unei conferințe de presă, Victor Chironda a subliniat că din discuțiile pe care le-a avut cu locuitorii orașului, a înțeles că oamenii sunt manipulați și duși în eroare.

 „Duminică, 5 noiembrie, este foarte importare să ieșim la vot. Să ne mobilizăm și să votăm adevărații candidați pro-europenei. Să votăm pentru un viitor european, pentru Chișinău și pentru Rep. Moldova. La 5 noiembrie votați Victor Chironda, votați echipa Platforma DA”, a declarat Victor Chironda.

Candidatul Mișcării Alternativa Naționala, Ion Ceban, a mulțumit echipei și oamenilor cu care a avut întâlniri în ultima lună, precizând că a făcut o campanie electorală corectă în care au fost dezbătate soluții pentru problemele Chișinăului.

„Vă invit pe data de 5 noiembrie să veniți la secțiile de votare și să votați Ion Ceban primar general, iar MAN în Consiliul Municipal. Împreună dezvoltăm Chișinăul în continuare”, a spus Ion Ceban.

Și candidatul Partidului Social Democrat European a avut astăzi ultimul discurs electoral, precizând că orașul Chișinău are nevoie de schimbare care să aducă mai multă transparență și eficiență în administrația publică. În acest sens, Vadim Brânzaniuc a cerut sprijinul oamenilor pentru a putea pune în practică programul său electoral.

Candidatul Partidului Renaștere a precizat că în pofida intimidărilor, formațiunea sa a rezistat în această campanie. În context, Vasile Bolea, a îndemnat oamenii să meargă la vot și să îi susțină echipa care, potrivit lui,  este formată din profesioniști.

Amintim că în cursa pentru postul de primar al Chișinăului sunt înscriși 28 de competitori electorali.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Bună dimineața, România!
Meteo Chișinău
13,29
Cer fragmentat
Umiditate:86 %
Vint:6,69 m/s
Thu
14
Fri
13
Sat
14
Sun
14
Mon
14
Arhivă Radio Chișinău