Electorala 2023 | Igor Grosu spune că echipa PAS vine cu cinci angajamente care vor crește nivelul de trai în orașele și satele din Rep. Moldova

  • 10 Octombrie 2023 14:07
Electorala 2023 | Igor Grosu spune că echipa PAS vine cu cinci angajamente care vor crește nivelul de trai în orașele și satele din Rep. Moldova

Președintele Partidului Acțiune și Solidaritate, Igor Grosu, a anunțat că echipa sa vine cu cinci angajamente pentru următorii ani, care vor crește nivelul de trai în orașele și satele din Rep. Moldova. Printre acestea se numără – dezvoltarea și creșterea economiei, siguranță pentru cetățeni, implementarea proiectelor de infrastructură, apă, canalizare, precum și construcția grădinițelor, iar o altă prioritate se referă la sprijinirea familiilor și anume mărirea indemnizației la nașterea fiecărui copilul până la 20 de mii de lei, transmite Radio Chișinău.

„Obiectivul nostru este limpede, ne dorim ca Moldova să aibă cât mai mulți primari pro-europeni, iar în consiliile raionale să fie echipe de oameni care vor munci pentru calea europeană. Lupta noastră electorală este pentru o Moldovă pro-europeană și unicii adversari ai noștri vor fi candidații pro Kremlin, car vor să deturneze drumul nostru spre Europa”, a spus Igor Grosu.

Igor Grosu a anunțat că PAS merge în campania electorală cu peste 700 candidați la funcțiile de primari, peste 1000 de consilieri raionali și circa 9000 de candidați în consiliile locale.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Lumina cuvântului * Muzică
Meteo Chișinău
23,29
Cer senin
Umiditate:32 %
Vint:4,63 m/s
Mon
26
Tue
26
Wed
23
Thu
24
Fri
25
Arhivă Radio Chișinău