ELECTORALA 2019 | Partidul Liberal s-a lansat oficial în campania electorală, cu sloganul „Pentru Parlament. Pentru Unire”

  • 03 Februarie 2019 16:56
ELECTORALA 2019 | Partidul Liberal s-a lansat oficial în campania electorală, cu sloganul „Pentru Parlament. Pentru Unire”

Partidul Liberal s-a lansat duminică oficial în campania electorală. Liberalii spun că au ales un loc simbolic pentru mesajul lor cu care merg în campania electorală „Pentru Parlament. Pentru Unire” – localitatea Frăsinești din raionul Ungheni, pe malul râului Prut.

Liderul formațiunii, Dorin Chirtoacă, a prezentat angajamentele și acțiunile pe care PL își propune să le realizeze după scrutinul parlamentar, relatează TV8.

Acesta s-a pronunțat pentru unirea cu România. Mesajul principal cu care al Partidului Liberal merge în campania electorală este Unirea Republicii Moldova cu România.

„Împreună cu România și Europa vom aduce prosperitatea și schimbările spre bine”, a spus Chirtoacă.

Liberalul Ion Cebanu, candidat nr. 5 pe lista PL la parlamentare, a declarat la eveniment că PL își propune să explice oamenilor Unirea și să aducă această cauză în Parlament.

„Prutul este prin excelență râul car divizează Europa, prosperitatea de o ceață. Unica soluție reală pentru RM este unirea. De acceea, PL ca și acum câțiva ani, își propune să explice și să aducă în Parlament unirea RM cu România, fiind unica soluție de a aduce pe acest pământ prosperitatea. Pentru asta avem nevoie de unire, pe lângă faptul că suntem români. Pentru Parlament și pentru Unire”, a menționat Ion Cebanu.

Lista candidaților Partidului Liberal în circumscripția națională la funcția de deputat în Parlament pentru alegerile parlamentare din data de 24 februarie 2019 numără 30 de persoane.

Primul pe listă se află Președintele PL Dorin Chirtoacă, iar al doilea pe listă este Președintele Asociației „UNIREA-ODIP”, Vlad Bilețchi.

Pentru circumscripții, Partidul Liberal are 20 de candidați.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Istoria la pachet cu Gheorghe Cojocaru
Meteo Chișinău
15,24
Cer senin
Umiditate:33 %
Vint:5,14 m/s
Sun
9
Mon
9
Tue
10
Wed
16
Thu
17
Arhivă Radio Chișinău