Echipa Sfântul Gheorghe Suruceni a câștigat Cupa Moldovei la fotbal

  • 31 Mai 2021 09:34
Echipa Sfântul Gheorghe Suruceni a câștigat Cupa Moldovei la fotbal
foto: fmf.md

Echipa de fotbal Sfântul Gheorghe Suruceni a învins duminică, în urma loviturilor de departajare, echipa Sheriff Tiraspol și a cucerit Cupa Moldovei la fotbal, transmite MOLDPRES.

Finala Cupei Moldovei la fotbal, Sfântul Gheorghe Suruceni - Sheriff Tiraspol, a cunoscut un rezultat egal, zero la zero, după cele 90 de minute regulamentare de joc. Meciul a fost câștigat în urma loviturilor de la 11 metri de echipa din Suruceni, cu 3 la 2, care duce acasă Cupa Moldovei, notează sursa citată.

Portarul echipei Sfântul Gheorghe, Nicolae Calancea, a fost eroul acestei partide, după ce a reușit să apere două lovituri de pedeapsă consecutive.

Este cea de-a treia evoluție a echipei Sfântul Gheorghe Suruceni în finala Cupei Moldovei. Acest lucru îi oferă echipei posibilitatea de a reprezenta Republica Moldova pentru a doua oară în cupele europene.

În ediția 2020/2021, echipa din Suruceni a fost eliminată de formația sârbă Partizan Belgrad cu 1-0, după ce a trecut de formația belarusă Șahtior Soligorsk în primul tur preliminar al Ligii Europei.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Muzică*Știri*Muzică
Meteo Chișinău
20,24
Cer senin
Umiditate:42 %
Vint:9,77 m/s
Sat
16
Sun
17
Mon
19
Tue
16
Wed
13
Arhivă Radio Chișinău