Echipa Serviciului Vamal a obținut și în acest an victorie la Spartachiada angajaților din serviciile publice din mun. Chișinău

  • 29 Mai 2023 10:34
Echipa Serviciului Vamal a obținut și în acest an victorie la Spartachiada angajaților din serviciile publice din mun. Chișinău

Echipa de sportivi din cadrul Serviciului Vamal s-a clasat pe locul I la Spartachiada angajaților din serviciile publice din mun. Chișinău, la cea de-a XVIII-a ediție, desfășurată în perioada 26-28 mai curent, în incinta taberei de odihnă și agrement ,,Camping”, din orașul Vadul lui Vodă, transmite Serviciul Vamal.

Spartachiada a fost organizată sub egida Asociației Sindicatelor Libere PUBLICSIND,  în cadrul căreia au participat angajații autorităților publice din mun. Chișinău, iar scopul acestei acțiuni a fost de a propaga exercițiile fizice drept mijloc de fortificare a sănătății, a profilaxiei bolilor, sporirea capacității de muncă și afirmarea unui mod sănătos a angajaților din serviciile publice.  

Angajați ai diferitor instituții s-au manifestat în cadrul a 5 probe sportive: volei, minifotbal, șah, joc de dame și tenis de masă. Echipa Serviciului Vamal a ocupat locul I în clasamentul general, dar și la fiecare probă din cele înscrise în concurs s-a remarcat prin obținerea următoarelor rezultate: 

  • Locul I – la proba volei doamne;
  • Locul I – la proba volei bărbați;
  • Locul I  – la proba mini-fotbal;
  • Locul I – la proba șah; 
  • Locul I – la proba de dame; 
  • Locul II  – la proba tenis de masă.  

De menționat, că în al doilea an consecutiv Serviciul Vamal se clasează pe locul I la Spartachiada angajaților din serviciile publice din mun. Chișinău.

Conducerea Serviciului Vamal aduce sincere mulțumiri atât Colegilor pentru meritele obținute cât și Organizatorilor pentru promovarea unui mod sănătos de viață în rândul angajaților din serviciile publice.  

Tags

Alte Noutati

LIVE: Dor de Izvor cu Maria Mocanu
Meteo Chișinău
8,24
Cer senin
Umiditate:76 %
Vint:1,03 m/s
Sat
16
Sun
13
Mon
12
Tue
14
Wed
11
Arhivă Radio Chișinău