Duncan Laurence, câștigătorul Eurovision Song Contest 2019, a fost testat pozitiv pentru noul coronavirus

  • 20 Mai 2021 18:30
Duncan Laurence, câștigătorul Eurovision Song Contest 2019, a fost testat pozitiv pentru noul coronavirus

Cântărețul olandez Duncan Laurence, câștigătorul Eurovision Song Contest 2019, a fost testat pozitiv pentru noul coronavirus - o nouă problemă pentru ediția din acest an, organizată în țara sa natală, la care artistul urma să prezinte o nouă melodie, informează DPA.

Laurence prezintă doar simptome ușoare, au precizat joi organizatorii concursului, însă va intra în carantină cele șapte zile minim necesare, și, prin urmare, nu va putea cânta live.

Vedeta de 27 de ani, care urma să prezinte o nouă piesă în timpul finalei de sâmbătă de la Rotterdam, "va apărea însă în spectacol într-o altă formă", au precizat organizatorii concursului.

Laurence a câștigat competiția pentru Olanda în 2019 cu piesa "Arcade", care s-a transformat rapid într-un hit la nivel mondial și a devenit unul dintre cele mari succese din istoria Eurovision-ului, fiind difuzat de peste un miliard ori online.

 



Artistul olandez - care nu concurează anul acesta - este al doilea caz de coronavirus detectat printre cei care urcă pe scena Eurovision-ului în acest an, după ce trupa islandeză Dađi og Gagnamagniđ a anunțat miercuri că unul dintre membrii săi a fost testat pozitiv pentru COVID-19.

Membrii trupei sunt în prezent în carantină, iar un videoclip cu ultima lor repetiție va fi difuzat în semifinala concursului de joi seara, care va decide cei 26 de concurenți care ajung în finala de sâmbătă.

Toți participanții la concursul din acest an sunt testați intensiv. Delegațiile nu trebuie să părăsească hotelurile, cu excepția cazului în care repetă sau cântă. Nicio persoană cu o infecție activă nu poate urca pe scenă.

Competiția a fost anulată anul trecut pentru prima dată în istoria Eurovision-ului din cauza pandemiei de coronavirus.

Sursa: AGERPRES

Tags

Alte Noutati

LIVE: BIZNEWS cu Corneliu Rusnac
Meteo Chișinău
20,24
Cer senin
Umiditate:28 %
Vint:11,32 m/s
Sat
16
Sun
16
Mon
20
Tue
18
Wed
14
Arhivă Radio Chișinău