Dumitru Alaiba: linia care separă Republica Moldova de România devine din ce în ce mai subțire

  • 08 Noiembrie 2023 12:41
Dumitru Alaiba: linia care separă Republica Moldova de România devine din ce în ce mai subțire

„Astăzi, linia care separă Republica Moldova de România devine din ce în ce mai subțire, iar podurile peste Prut reprezintă o oportunitate prețioasă pentru inovație și dezvoltare în ambele țări. Prețuim și ne bucurăm de aceste posibilități”, a menționat vicepremierul Dumitru Alaiba, ministrul Dezvoltării Economice și Digitalizării, într-o postare pe Facebook.

„Suntem la GoTech World București - un eveniment despre progresul actual și promisiunea de viitor a tehnologiei. Industria IT nu cunoaște granițe și are un potențial de dezvoltare enorm. Este o industrie liberă pe care o susținem eliminând birocrația, reglementările inutile și barierele pentru a permite dezvoltare rapidă și accesibilă pentru toții”, a mai declarat înaltul oficial.

„În cadrul expoziției veți găsi și standul MITP pe care vă invit să-l vizitați. Parcul are deja peste 1500 rezidenți și atrage tot mai multe companii din întreaga lume. Republica Moldova poate deveni viitorul "meeting point" pentru Europa”, a adăugat ministrul Dezvoltării Economice și Digitalizării.

.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Radiojurnal București
Meteo Chișinău
9,24
Cer senin
Umiditate:81 %
Vint:0 m/s
Sat
14
Sun
15
Mon
17
Tue
20
Wed
11
Arhivă Radio Chișinău