Duminică vor avea loc alegeri locale noi în Ochiul Roș

  • 14 Mai 2016 13:29
Duminică vor avea loc alegeri locale noi în Ochiul Roș

Duminică, 15 mai, vor avea loc alegeri locale noi ale primarilor în comuna Ochiul Roș, raionul Anenii Noi, și în comuna Sărata-Galbenă, raionul Hâncești, transmite IPN.

Potrivit Comisiei Electorale Centrale, concurenți electorali în comuna Ochiul Roș sunt: Alexandr Roșco de la Partidul Politic „Casa Noastră-Moldova”, Inga Greițer de la Partidul Democrat din Moldova, Maria Ostapenco de la Partidul Socialiștilor și Anatoli Scorța de la Partidul Comuniștilor.

Concurenți electorali în comuna Sărata-Galbenă sunt Ion Jechiu de la Partidul Popular din Republica Moldova, Mihail Amerberg de la Partidul Politic „Casa Noastră-Moldova”, Mihail Lozovoi de la Partidul Democrat din Moldova, Sergiu Moraru de la Partidul Comuniștilor, și Valeriu Taras de la Partidul Liberal.

Mandatul primarului comunei Sărată-Galbenă a încetat înainte de termen, în legătură cu incompatibilitatea funcției de primar cu cea de deputat în Parlament, iar mandatul primarului comunei Ochiul Roș, în legătură cu demisia sa din motive de sănătate.

Pentru organizarea și desfășurarea alegerilor locale noi din 15 mai curent din bugetul de stat au fost alocați peste 137 de mii de lei.
Tags

Alte Noutati

LIVE: Fonograf cu Victor Buruiană
Meteo Chișinău
13,29
Cer senin
Umiditate:83 %
Vint:3,09 m/s
Tue
18
Wed
18
Thu
19
Fri
21
Sat
18
Arhivă Radio Chișinău