Duminică va avea loc finala Cupei Moldovei la fotbal

  • 28 Mai 2021 17:30
Duminică va avea loc finala Cupei Moldovei la fotbal

Sfântul Gheorghe Suruceni se pregătește să joace a treia finală consecutivă în Cupa Moldovei. Elevii lui Serghei Cebotari vor întâlni echipa Sheriff Tiraspol duminică, 30 mai, pe stadionul Zimbru, transmite IPN.

Sheriff poate realiza eventul după ce a câștigat campionatul. „Ne dorim foarte mult încă un trofeu. Ne pregătim serios de acest meci”, a declarat la conferința de presă antrenorul echipei Sheriff, Yuri Vernydub.

Mijlocașul echipei Sfîntul Gheorghe, Alexandru Suvorov, a câștigat de două ori Cupa Moldovei în tricoul lui Sheriff. „Știu Sheriff-ul și știu că se gândesc doar la victorie. Pentru ei, orice trofeu este mereu important. Acolo sunt mulți stranieri buni, se vede și munca antrenorului” a spus Alexandru Suvorov.

Finala Cupei Moldovei se va disputa cu suporteri, iar numărul acestora în tribune va constitui maximum 50 la sută din capacitatea stadionului Zimbru. În finala Cupei Moldovei din 2019, echipa Sfîntul Gheorghe a fost învinsă de Sheriff, cu 0-1, după prelungiri. Anul trecut, Sfîntul Gheorghe a cedat la penalty-uri în fața formației FC Petrocub.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Dor de Izvor cu Maria Mocanu
Meteo Chișinău
14,4
Nori împrăștiați
Umiditate:94 %
Vint:2,06 m/s
Sat
12
Sun
14
Mon
15
Tue
15
Wed
16
Arhivă Radio Chișinău