Dudoglo dezminte informația din presă

  • 05 Martie 2015 09:30
Dudoglo dezminte informația din presă

Deputatul Partidului Democrat, Nikolai Dudoglo, candidat la funcția de bașkan al Găgăuziei, dezminte informația apărută ieri în presă potrivit căreia ar avea interdicție de intrare în Federația Ruse.

Solicitat de „INFOTAG”, el a spus că această informație este ”nimic mai mult decât scorneli ale oponenților în ajunul alegerilor din UTA Găgăuzia.

„Sunt povești răspândite de Irina Vlah și președintele PSRM, Igor Dodon. Sunt trucuri electorale. Nimeni nu mi-a interzis vizitarea Rusiei. Se pare că unii candidați își doresc atât de mult fotoliul de bașkan încât sunt gata să mintă cu nerușinare oamenii”, a menționat Nikolai Dudoglo.

În replică liderul socialiștilor, Igor Dodon, a negat acuzațiile lui NiKolai Dudoglo, calificându-le drept nefondate.

Amintim că ieri site-ul oficial.md, făcând trimitere la surse din anturajul lui Nikolai  Dudoglo, a relatat că deputatul intenționa să procure un bilet de avion la cursa Chișinău-Moscova, însă compania aeriană i-a refuzat acest lucru, pe motiv că numele său ar fi inclus în lista persoanelor care au interdicție de intrare în Rusia.

Așa ceva este imposibil în principiu, deoarece companiile aeriene nu au acces la baza de date a Serviciului Federal de Migrațiune al Rusiei, a mai declarat Nikolai Dudoglo, citat de INFOTAG.

Tags

Alte Noutati

LIVE
Meteo Chișinău
6,07
Cer senin
Umiditate:81 %
Vint:1,54 m/s
Sat
10
Sun
6
Mon
9
Tue
12
Wed
15
Arhivă Radio Chișinău