Drumurile publice sunt operaționale, afirmă drumarii

  • 03 Decembrie 2020 14:10
Drumurile publice sunt operaționale, afirmă drumarii

Drumurile publice sunt operaționale, după ce pe parcursul nopții, pe întreg teritoriul țării au fost înregistrate temperaturi scăzute, iar în centrul și nordul țării – cu ninsori și izolat ceață, transmite MOLDPRES cu referire la Administrația de Stat a Drumurilor (ASD).

„În prezent, sectoare de drum blocate nu sunt, circulația rutieră pe drumurile naționale se desfășoară în condiții de siguranță. Lucrările de patrulare și combatere a lunecușului continuă”, indică ASD, potrivit sursei citate.

Potrivit instituției, au fost desfășurate lucrări de patrulare și combatere a lunecușului pe traseele naționale din municipiul Chișinău, Bălți, raioanele Cahul, Fălești, Sângerei, Orhei, Rezina, Telenești, Glodeni,
Florești și Șoldănești.

În procesul tehnologic au fost implicate 29 de utilaje speciale cu participarea a 52 de muncitori rutieri.
Administratorii drumurilor monitorizează sistematic toate sectoarele de drum periculoase, astfel încât orice dificultate apărută în trafic să fie soluționată rapid.

Administrația de Stat a Drumurilor solicită conducătorilor auto să fie atenți la drum, iar în cazul dificultăților în trafic, pentru a solicita intervenția drumarilor, să apeleze la numerele de telefon: 22-55-30; 74-89-61; 060 477 117.

Astăzi, în întreaga țară se vor menține valori termice până la 7 grade Celsius. Mâine se va încălzi, mercurul termometrelor ridicându-se până la 10 grade, ziua, și coborând până la minus 2 grade, noaptea. În nordul țării se așteaptă ploi de scurtă durată.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Radiojurnal Chișinău
Meteo Chișinău
11,63
Cer senin
Umiditate:74 %
Vint:3,09 m/s
Sat
16
Sun
17
Mon
19
Tue
16
Wed
13
Arhivă Radio Chișinău