Drumul Cruzești – Ceroborta va fi reperat în acest an

  • 02 Septembrie 2022 16:04
Drumul Cruzești – Ceroborta va fi reperat în acest an

Drumul Cruzești – Ceroborta va fi reperat în acest an cu ajutorul financiar al municipalității Chișinău. Vor fi modernizate căile de acces pe unde circulă transportul public. Lucrările sunt prevăzute în proiectul finanțat de Direcția Transport și Căi de Comunicație în valoare de 43 de milioane de lei, transmite IPN.

Primăria Chișinău precizează că în comuna Cruzești sunt construite străzile: Întemeietorul Crudu, Valea Stoino și drumul de lângă cimitir. Pentru acest proiect, în bugetul municipal au fost prevăzuți două milioane de lei. Lungimea totală pe care se vor desfășura lucrările este de 1,5 kilometri.

În ultimii trei ani, municipalitatea a investit trei milioane de lei pentru modernizarea infrastructurii rutiere din Cruzești. În 2021, pentru reparația străzilor Mitropolit Bănulescu-Bodoni, Livezilor, Sfânta Treime și a bulevardului Ștefan cel Mare și Sfânt municipalitatea a investit un milion de lei. Contribuția Primăriei Cruzești a fost de 949 de mii de lei. În total, s-au reparat 1,55 de kilometri de drum.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Știri* Bună dimineața, România!
Meteo Chișinău
5,52
Cer senin
Umiditate:90 %
Vint:1,54 m/s
Mon
16
Tue
19
Wed
15
Thu
8
Fri
9
Arhivă Radio Chișinău