Două persoane și patrupezii acestora au fost salvate de la înec în parcul Valea Morilor

  • 09 Martie 2023 10:06
Două persoane și patrupezii acestora au fost salvate de la înec în parcul Valea Morilor

Două persoane au fost salvate de la înec de salvamarii Stației de salvare din parcul Valea Morilor, municipiul Chișinău. Cazul a avut loc miercuri, 7 martie, anunță IGSU.

Potrivit informațiilor recepționate, un bărbat și o femeie în vârstă de 30 și 28 de ani care se primblau cu patrupezii în parc, au intrat în lac pentru a-și salva cânii, care jucându-se au căzut în apa bazinului acvatic. Persoanele au decis să scoată animalele din apă însă nu au reușit, punându-și viața în pericol. De pe mal aceștia au fost observați de salvatorii stației de salvare, care cu o barcă cu motor au intervenit de urgență.
 
Persoanele au primit îngrijirile de rigoare, fiind încălzite în încăperea de serviciu a salvatorilor. În urma incidentului, oamenii și patrupezii nu au avut de suferit.
 
În acest context, Inspectoratul General pentru Situații de Urgență atenționează persoanele să fie prudente, în special atunci când aleg să-și petreacă timpul în preajma bazinelor acvatice. În caz de situații de risc persoanele sunt îndemnate să solicite ajutor neîntârziat, iar martorii oculari să apeleze de urgență Serviciul 112.
Tags

Alte Noutati

LIVE: MUZICĂ
Meteo Chișinău
12,18
Cer senin
Umiditate:87 %
Vint:2,57 m/s
Tue
18
Wed
18
Thu
19
Fri
20
Sat
19
Arhivă Radio Chișinău