Două persoane au fost salvate după ce au căzut în fântâni publice în raionul Strășeni

  • 05 Iulie 2023 15:36
Două persoane au fost salvate după ce au căzut în fântâni publice în raionul Strășeni

Marți, 4 iulie, angajații IGSU au intervenit pentru a salva două persoane, care au căzut în fântâni publice. Cazurile au fost înregistrate în raionul Strășeni, anunță IGSU.

Prima intervenția a salvatorilor IGSU a avut loc în dimineața zilei de ieri, 4 iulie. Conform informațiilor o femeie de 43 de ani a căzut într-o fântână publică și se afla la o adâncime de 18 m. Angajații IGSU au extras femeia în timp de 20 de minute în stare conștientă, fiind ulterior preluată de medici la spitalul raional pentru îngrijiri medicale.

Al doilea caz a avut loc la orele amiezii. Potrivit datelor recepționate, un bărbat a căzut într-o fântână de pe strada Trei Ierarhi, orașul Strășeni. Imediat la fața locului a intervenit o echipă de salvatori, care în scurt timp au reușit extragerea bărbatului din fântână cu adâncime de 15 m. Bărbatul în vârstă de 65 de ani era în stare conștientă și a fost preluat de medici la spital pentru îngrijiri necesare.

Potrivit IGSU, de la începutul anului 2023, angajații IGSU au efectuat 14 misiuni la extragerea persoanelor din fântâni.

 

Tags

Alte Noutati

LIVE: De la ABC la BAC
Meteo Chișinău
20,24
Cer senin
Umiditate:32 %
Vint:5,66 m/s
Sun
14
Mon
16
Tue
19
Wed
13
Thu
9
Arhivă Radio Chișinău