Două cărți noi din universul ”Harry Potter” vor fi publicate în luna octombrie

  • 20 Iulie 2017 13:26
Două cărți noi din universul ”Harry Potter” vor fi publicate în luna octombrie

Două cărți noi din universul ”Harry Potter”, creat de scriitoarea J.K Rowling, vor fi publicate în luna octombrie, ca parte a unei expoziții intitulate ”Istoria Magiei”, care va fi deschisă pe 20 octombrie de British Library din Londra, biblioteca națională a Regatului Unit al Marii Britanii și al Irlandei de Nord, pentru a celebra împlinirea a două decenii de la lansarea primului volum al seriei, informează mews.ro.

Cele două cărți vor fi publicate de editura britanică Bloomsbury și vor oferi detalii de background din universul ”Harry Potter”. Încă nu a fost anunțată data exactă a lansării celor două volume.

Cărțile se vor intitula ”Harry Potter: A History Of Magic – The Book Of The Exhibition” și ”Harry Potter – A Journey Through A History Of Magic”. Primul volum le va prezenta cititorilor teme studiate la școala de magie Hogwarts, iar cel de-al doilea va include subiecte precum alchimie, inorogi și vrăji vechi.

Expoziția ”Istoria Magiei/ A History of Magic” se va închide în februarie 2018, potrivit The Hollywood Reporter.

Pe 26 iunie s-au împlinit 20 de ani de la data lansării volumului ”Harry Potter și Piatra Filozofală” – primul din cele șapte volume ale seriei ”Harry Potter”. Cărțile din această serie au stat la baza realizării a opt lungmetraje, care au generat încasări de peste 7 miliarde de dolari pe plan mondial.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Bună dimineața, România!
Meteo Chișinău
5,52
Cer senin
Umiditate:95 %
Vint:0 m/s
Sat
11
Sun
15
Mon
16
Tue
16
Wed
19
Arhivă Radio Chișinău