Dosarul Ilan Shor, analizat de Procuratuta Anticorupție

  • 26 Mai 2016 09:01
Dosarul Ilan Shor, analizat de Procuratuta Anticorupție

Noul șef al Procuraturii Anticorupție, Viorel Morari, anunță că în cel mai scurt timp vor fi intentate dosare de corupție pe numele unor persoane importante din diferite partide.

Declarații în acest sens au fost făcute în cadrul Clubului de presă al jurnaliștilor de investigație, organizat de către Centrul de Investigații Jurnalistice, transmite IPN.

Viorel Morari a mai spus că, în prezent, analizează toate dosarele care sunt deja instrumentate, inclusiv cel al lui Ilan Shor, și va face tot posibilul ca acestea să fie trimise în judecată.

În altă ordine de idei, șeful Procuraturii Anticorupție a mai declarat că până la 1 august urmează să fie făcută o reevaluare a cadrelor, iar cei care nu corespuns criteriilor de integritate ar urma să fie eliberați din funcții. Totodată, el spune că numărul procurorilor angajați în cadrul acestei instituții urmează să crească de la 32, câți sunt în prezent, până la 50.

Viorel Morari a promis că își va da demisia dacă nu-i vor reuși schimbările pe care și-a propus să le realizeze până la 1 august.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Fonograful de vineri cu Victor Buruiana
Meteo Chișinău
18,24
Cer senin
Umiditate:45 %
Vint:4,12 m/s
Sat
14
Sun
15
Mon
17
Tue
17
Wed
17
Arhivă Radio Chișinău