Dosarul alimentelor alterate | Șefii direcțiilor de învățământ din toate sectoarele Capitalei sunt suspendați

  • 28 Noiembrie 2016 09:47
Dosarul alimentelor alterate | Șefii direcțiilor de învățământ din toate sectoarele Capitalei sunt suspendați

Șefii direcțiilor de învățământ din toate sectoarele Capitalei, precum și șefa Direcției Generale Educație, Tatiana Nagnibeda-Tverdohleb, sunt suspendați din funcție pe perioada unei anchete interne pe marginea cazului licitațiilor trucate.

Totodată, din funcții vor fi suspendați și alți angajați din cadrul acestor direcții până la finalizarea anchetei, a anunțat primarul Chișinăului, Dorin Chirtoacă.

„Șefii de direcție nu au nicio șansă să revină în funcție”, a declarat Dorin Chirtoacă în cadrul ședinței din această dimineață de la Primărie.

Ancheta de serviciu va fi condusă de către șeful Direcției Sănătate, Mihai Moldovanu, iar rezultatele vor fi prezentate pe 19 decembrie.

Șefa Direcției generale Educație, Tatiana Nagnibeda-Tverdohleb, a declarat că își asumă responsabilitatea, dar nu este participantă la aceste acțiuni.

„Eu în activitățile date nu am fost implicată și nu am știut”, susține Tatiana Nagnibeda-Tverdohleb. 

Totodată, mai mulți părinți au pichetat în această dimineață sediul Primăriei, denunțând situația din grădinițe. 

Amintim că la sfârșitul săptămânii trecute, mai mulți angajați ai direcțiilor de învățământ din cele cinci sectoare ale Capitalei, precum și agenți economici au fost reținuți într-un caz de trucare a licitațiilor și livrare de produse alterate copiilor din grădinițe. 17 persoane au fost arestate în acest caz.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Bună dimineața, România!
Meteo Chișinău
11,63
Cer acoperit de nori
Umiditate:95 %
Vint:2,57 m/s
Sat
13
Sun
15
Mon
15
Tue
15
Wed
16
Arhivă Radio Chișinău