Dorin Recean transmite condoleanțe victimelor cutremurului din Japonia: „Gândurile noastre sunt cu națiunea dumneavoastră”

  • 02 Ianuarie 15:14
Dorin Recean transmite condoleanțe victimelor cutremurului din Japonia: „Gândurile noastre sunt cu națiunea dumneavoastră”

Prim-ministrul Dorin Recean a transmis un mesaj de compasiune prim-ministrului nipon Fumio Kishida ca urmare s deceselor înregistrate după a cutremurul produs recent în Japonia, și care a afectat prefecturile Ishikawa, Niigata, Fukui, Toyama, și Gifu.

„Suntem îndurerați de vestea cutremurului devastator care s-a produs recent în Japonia.

Transmitem cele mai profunde condoleanțe familiilor care și-au pierdut persoanele dragi, și tuturor celor care au fost direct afectați de consecințele cutremurului.

Cetățenii Republicii Moldova sunt alături de cetățenii niponi în aceste vremuri dificile. Gândurile noastre sunt cu națiunea dumneavoastră, domnule prim-ministru Kishida”, se arată în mesajul prim-ministrului Dorin Recean.

Amintim că cutremurul cu magnitudinea de 7,6 care a lovit luni centrul Japoniei s-a soldat cu zeci de victimr, conform unui nou bilanț provizoriu al autorităților locale.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Radiojurnalul de prânz București
Meteo Chișinău
24,24
Cer senin
Umiditate:25 %
Vint:6,69 m/s
Fri
18
Sat
14
Sun
15
Mon
18
Tue
19
Arhivă Radio Chișinău