Dorin Recean efectuează o vizită de lucru în Elveția și Liechtenstein

  • 26 Iunie 2023 08:14
Dorin Recean efectuează o vizită de lucru în Elveția și Liechtenstein

Premierul Dorin Recean efectuează o vizită de lucru în Elveția și Liechtenstein cu ocazia semnării unui Acord de liber schimb cu țările membre ale Asociației Europene a Liberului Schimb care mai include Islanda și Norvegia, transmite Radio Chișinău.

Șeful Guvernului, care este însoțit de vicepremierul Dumitru Alaiba, s-a întâlnit ieri, 25 iunie, la Zurich cu reprezentanții diasporei noastre, în cadrul unui eveniment dedicat portului popular organizat de Ambasada Rep. Moldova și Asociația „Rădăcinile Noastre”.

Astăzi, Dorin Recean va discuta cu reprezentanții de țară ai corporației Google despre oportunitățile de cooperare cu autoritățile și mediul de afaceri din Rep. Moldova. Programul mai include un eveniment promoțional de prezentare a potențialului economic și de afaceri al Rep. Moldova, potrivit unui comunicat al Guvernului.

Tot astăzi, la Vaduz, Dorin Recean va discuta cu premierul Liechtensteinului Daniel Risch modalitățile de fortificare  a cooperării bilaterale.

Dorin Recean și Dumitru Alaiba vor participa mâine la evenimentul de semnare cu cele patru țări – Elveția, Liechtenstein, Islanda și Norvegia –  a unui Acord de Comerț Liber comprehensiv și vor avea întrevederi cu mediul de afaceri din regiune și oficiali locali.

 

Tags

Alte Noutati

LIVE
Meteo Chișinău
9,4
Cer senin
Umiditate:53 %
Vint:2,06 m/s
Tue
10
Wed
11
Thu
11
Fri
13
Sat
14
Arhivă Radio Chișinău