Dorin Chirtoacă îi replică lui Andrei Năstase: Să cereți elementar eliberarea unui om închis pe nedrept nu v-a trecut prin cap?

  • 24 Iulie 2017 17:30
Dorin Chirtoacă îi replică lui Andrei Năstase: Să cereți elementar eliberarea unui om închis pe nedrept nu v-a trecut prin cap?

Primarul Dorin Chirtoacă, aflat în arest la domiciliu, i-a răspuns astăzi liderului PPDA, Andrei Năstase, la îndemnul de a demisiona din funcție, pentru a putea fi organizate noi alegeri în Chișinău.

În cazul in care va fi achitat, va reveni la serviciu și își va  duce mandatul pâna la capăt, iar în cazul în care va fi condamnat, doar că pe nedrept – automat vor avea loc alegeri locale, afirmă primarul într-o postare pe pagina sa de Facebook.

El îl întreabă pe Andrei Năastase dacă deja se simte în  campanie electorală.

” …. să cereți elementar eliberarea unui om închis pe nedrept nu v-a trecut prin cap? Sau a mai multora, a tuturor chiar? Sau să organizați ceva manifestații de susținere?”, se întreabă Dorin Chirtoacă.

Amintim că liderul PPDA, Andrei Năstase, l-a îndemnat astăzi pe primarul general al Capitalei să demisioneze din funcție, pentru a putea fi organizate noi alegeri în Chișinău. Într-un mesaj adresat lui Dorin Chirtoacă pe Facebook, Andrei Năstase susține că, în cazul în care primarul va fi suspendat din funcție, „orașul va fi condus de oligarhul Plahotniuc prin diverși interpuși, controlați cu dosare penale”, deoarece, potrivit legii, pe întreagă durată a suspendării, nu se admite organizarea noilor alegeri. 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Colecția de Jazz cu Daniela Nicolae
Meteo Chișinău
6,63
Nori împrăștiați
Umiditate:90 %
Vint:3,6 m/s
Sun
6
Mon
9
Tue
12
Wed
15
Thu
12
Arhivă Radio Chișinău