Dorin Chirtoacă condamnă expulzarea lui George Simion

  • 14 Mai 2015 10:26
 Dorin Chirtoacă condamnă expulzarea lui George Simion

Primarul Chișinăului, liberalul Dorin Chirtoacă condamnă expulzarea liderului "Acțiunea 2012", George Simion, care a primit interdicție de a intra pe teritoriul Republicii Moldova pentru cinci ani.

Astfel, edilul se solidarizează cu Tinerii Moldovei, insuflându-le curaj prin argumentul că "orice expulzare va avea o reacție inversă".

„Dar așa de curiozitate: de ce exponenții FSB-ului și slugile lui Putin care vor să candideze pe la Bălți și organizează manifestații în fața Primăriei nu sunt reținuți/expulzați/anchetați pentru finanțare din exterior etc, în același context?!", a comentat primarul Dorin Chirtoacă pe contul său de Facebook.

Și deputatul liberal de la Chișinău Valeriu Munteanu și-a manifestat dezaprobarea față de interdicția pe care SIS a emis-o pe numele liderului unionist George Simion.

"Sunt absolut sigur că această operațiune a SIS are girul decidenților politici de la Chișinău, mai exact acesta este parte din prețul pe care îl plătește PLDM și PD pentru prezența lui Voronin la guvernare.  Lupta continuă”, scrie Valeriu Munteanu pe aceeași rețea de socializare.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Ascultă&Călătorește cu Andrei Mîțu
Meteo Chișinău
9,96
Cer senin
Umiditate:70 %
Vint:1,54 m/s
Sat
15
Sun
15
Mon
17
Tue
16
Wed
14
Arhivă Radio Chișinău