Dorin Chirtoacă a făcut un apel către unioniști să se consolideze în jurul PL pentru alegerile parlamentare

  • 26 Decembrie 2018 08:46
Dorin Chirtoacă a făcut un apel către unioniști să se consolideze în jurul PL pentru alegerile parlamentare

Președintele Partidului Liberal, Dorin Chitoacă, a făcut un apel către toți unioniștii să se consolideze în jurul PL pentru alegerile parlamentare din 24 februarie 2019. El a anunțat într-un mesaj postat pe Facebook, că astăzi PL îi va contacta pe liderii unioniști pentru a da curs acestui apel.

Dorin Chirtoacă susține că reprezentanții PL nu au fost lăsați să participe la "concursul meritocrației" anunțat de blocul ACUM pentru a candida în alegerile parlamentare.

Anunțul blocului ACUM precum că dosarele candidaților propuși de PL spre concursul de meritocrație au ajuns cu întârziere este doar un pretext, mai ales că ACUM nici nu a anunțat un termen limită pentru trimiterea respectivelor dosare, a declarat Dorin Chirtoacă, în cadrul unei conferințe de presă, transmite IPN.

Din lista PL trimisă către ACUM fac parte Dorin Chirtoacă, Veronica Herța, Corina Fusu, Mihai Moldovanu, Ion Cebanu și doi reprezentanți ai organizațiilor de tineret PL.

Potrivit declarației ACUM, „la data trimiterii candidaților potențiali de către PL, procesul de evaluare era aproape finalizat. Ne-am exprimat disponibilitatea sa discutăm doar circumscripțiile pentru care nu este stabilit candidatul final”, se mai spune în mesajul blocului ACUM.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Piese pe alese
Meteo Chișinău
14,24
Cer senin
Umiditate:41 %
Vint:4,63 m/s
Sun
9
Mon
9
Tue
9
Wed
15
Thu
15
Arhivă Radio Chișinău