Donald Trump plănuiește să rămână implicat în politica Partidului Republican

  • 29 Ianuarie 2021 11:02
Donald Trump plănuiește să rămână implicat în politica Partidului Republican

Fostul președinte american Donald Trump plănuiește să rămână implicat în politica Partidului Republican și a avut o întâlnire 'foarte bună și cordială' cu liderul minorității republicane din Camera Reprezentanților, Kevin McCarthy, a indicat joi echipa miliardarului, transmite dpa, potrivit Agerpres.

În timpul întâlnirii din Florida, cei doi au discutat despre obiectivul recâștigării majorității în Cameră de către republicani la alegerile pentru Congres în 2022, potrivit aceleiași surse.

În prezent, democrații au putere decizională atât în Camera Reprezentanților, cât și în Senat, însă dispun doar de majorități foarte înguste.

Trump îi promisese lui McCarthy că va ajuta la recâștigarea de către republicani a majorității în Camera Reprezentanților.

Mulți colegi din partid i-au întors spatele lui Trump în lunile din urmă, nedorind să mai fie asociați cu refuzul său de a-și recunoaște înfrângerea.

După asaltul asupra Capitoliului dat de susținători violenți ai lui Trump la 6 ianuarie, mulți republicani, inclusiv dintre cei mai influenți, s-au dezis public de Trump.

Întâlnirea cu McCarthy a avut loc joi la proprietatea Mar-a-Lago de la Palm Beach a fostului președinte, unde acesta s-a retras după ce a plecat de la Casa Albă săptămâna trecută.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Muzică * Știri * Muzică
Meteo Chișinău
20,24
Cer senin
Umiditate:42 %
Vint:3,6 m/s
Fri
18
Sat
14
Sun
15
Mon
18
Tue
19
Arhivă Radio Chișinău