Donald Trump | Nu am interese financiare în Rusia sau Arabia Saudită

  • 17 Octombrie 2018 21:28
Donald Trump | Nu am interese financiare în Rusia sau Arabia Saudită Sky news

Președintele SUA, Donald Trump, a afirmat miercuri, pe fondul criticilor, că nu are interese financiare în țări precum Arabia Saudită ori Rusia, denunțând din nou difuzarea de "știri false", transmite Mediafax.

"Vreau să se consemneze că eu nu am interese financiare în Arabia Saudită (sau în Rusia). Orice sugestie că aș avea astfel de interese este știre falsă (sunt multe)!", a transmis Donald Trump prin Twitter, potrivit sursei citate.

Liderul de la Casa Albă a fost criticat că are o atitudine prea flexibilă față de Arabia Saudită, în contextul anchetei în cazul dispariției jurnalistului Jamal Khashoggi.

Donald Trump a avertizat că nu trebuie trase concluzii pripite în cazul jurnalistului saudit Jamal Khashoggi, dispărut din 2 octombrie după ce a intrat în consulatul Arabiei Saudite la Istanbul. Turcia suspectează că ziaristul a fost asasinat. "Tocmai am vorbit cu regele Arabiei Saudite, care a negat că ar avea cunoștință despre ce s-a întâmplat cu cetățeanul saudit. A spus că va colabora cu Turcia pentru a afla răspunsul", a declarat Donald Trump.

Sursa: Mediafax

Tags

Alte Noutati

LIVE: Matinal cu Victoria Cușnir și Sergiu Scânteian
Meteo Chișinău
22,74
Cer senin
Umiditate:52 %
Vint:0,51 m/s
Wed
16
Thu
8
Fri
8
Sat
9
Sun
8
Arhivă Radio Chișinău