Doliu la Hollywood. A murit celebrul producător Jerry Weintraub

  • 07 Iulie 2015 08:26
Doliu la Hollywood. A murit celebrul producător Jerry Weintraub

Celebrul producător hollywoodian Jerry Weintraub, care a finanțat între altele și seria de filme 'Ocean's Eleven' și a reprezentat artiști de calibrul lui Frank Sinatra, a murit la vârsta de 77 de ani, a anunțat luni purtătoarea sa de cuvânt, Michelle Bega, informează Agerpres.Producătorul, care și-a încheiat cariera în cadrul studioului Warner Bros,…

Celebrul producător hollywoodian Jerry Weintraub, care a finanțat între altele și seria de filme 'Ocean's Eleven' și a reprezentat artiști de calibrul lui Frank Sinatra, a murit la vârsta de 77 de ani, a anunțat luni purtătoarea sa de cuvânt, Michelle Bega, informează Agerpres.

Producătorul, care și-a încheiat cariera în cadrul studioului Warner Bros, a murit în urma unei crize cardiace în Santa Barbara, California, a precizat Bega.

George Clooney, care a jucat în 'Ocean's Eleven', precum și fostul președinte american George H.W.Bush au fost printre primii care i-au adus omagiu lui Weintraub, a cărui filmografie numără, de asemenea, filmele din seria 'Karate Kid'.

Ultimul film la producția căruia lucra Weintraub este un remake după 'Tarzan', cu Alexander Skarsgaard, Christoph Waltz și Samuel L.Jackson în distribuție.

Tags

Alte Noutati

LIVE
Meteo Chișinău
20,52
Cer senin
Umiditate:93 %
Vint:1,54 m/s
Tue
23
Wed
25
Thu
26
Fri
21
Sat
25
Arhivă Radio Chișinău