Doi polițiști și-au pierdut viața, fiind implicați în accidente rutiere

  • 25 Februarie 2020 09:29
Doi polițiști și-au pierdut viața, fiind implicați în accidente rutiere

Doi polițiști și-au pierdut viața, fiind implicați în accidente rutiere care au avut loc ieri seara și în această noapte.

Potrivit unui comunicat al Inspectoratului General de Poliție, primul accident a avut loc aseară, la ora 20:17, pe traseul M3 km 14, la intrare în comuna Băcioi, municipiul Chișinău.
„La fața locului polițiștii au stabilit că un automobil de marca „Toyota Auris”, la volanul căruia se afla un polițist, în vârstă de 38 de ani, a pierdut controlul volanului, astfel tamponându-se într-un indicator, ulterior fiind proiectat într-un automobil de model Opel. În consecință, polițistul a decedat pe loc”, menționează reprezentanții IGP.

Cel de-al doilea accident rutier a avut loc la ora 04:28, pe traseul Chișinău-Ungheni, km 29+25 m, în apropierea satului Pănășești, raionul Strășeni.
Un polițist, în vârstă de 35 de ani, aflându-se la volanul unui automobil de marca ,,Mitsubishi Outlander”, a pierdut controlul volanului, astfel a derapat de pe traseu în canalul de scurgere, s-a tamponat într-un obstacol și ulterior s-a inversat pe traseu.

În urma impactului, automobilul a luat foc, șoferul rămânând blocat între fiare, iar pasagera în vârstă de 18 ani, a fost aruncată prin parbriz.

În consecință, șoferul a decedat pe loc, iar pasagera a fost transportată la spitalul din Strășeni, cu diverse traumatisme.

În ambele cazuri au fost inițiate procese penale pentru stabilirea tuturor circumstanțelor.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Muzică
Meteo Chișinău
13,39
Cer acoperit de nori
Umiditate:83 %
Vint:4,29 m/s
Tue
15
Wed
17
Thu
19
Fri
20
Sat
14
Arhivă Radio Chișinău