Doi morți și mai mulți răniți într-un atac armat la o discotecă din Germania

  • 30 Iulie 2017 12:13
Doi morți și mai mulți răniți într-un atac armat la o discotecă din Germania

Două persoane au murit și mai multe au fost rănite într-un atac armat comis la un club de noapte din orașul german Konstanz, aflat la granița cu Elveția, a anunțat Poliția, citată de BBC. Între cele două persoane care și-au pierdut viața se află și atacatorul.

Un bărbat a deschis focul în jurul orei locale 4,30 (5.30 ora României), omorând o persoană. Atacatorul a fost ucis apoi, într-un schimb de focuri cu poliția, scrie news.ro.

Inițial, forțele de ordine au anunțat că autorul atacului, în vârstă de 34 de ani, a fost rănit grav și arestat.

De asemenea, alți trei oameni au fost răniți grav, iar o a patra persoană a fost rănită mai ușor. Astfel, un gardian ar fi fost rănit în timp ce încerca să îl oprească pe atacator, au declarat martori pentru postul de televiziune SWR. De asemenea, un polițist ar fi fost rănit.

Focurile de armă au provocat panică în discotecă. "Clienții au reușit să se salveze fugind afară sau ascunzându-se”, a spus un purtător de cuvânt al poliției.

Potrivit presei locale, poliția a fost desfășurată în forță în jurul discotecii aflată într-o zonă industrială, unde au intervenit forțe speciale și un elicopter.

Autoritățile au demarat o anchetă, iar motivele atacului nu se cunosc deocamdată.

Tags

Alte Noutati

LIVE
Meteo Chișinău
22,24
Cer senin
Umiditate:35 %
Vint:5,14 m/s
Sun
13
Mon
10
Tue
10
Wed
12
Thu
11
Arhivă Radio Chișinău