Doi candidați la Primăria capitalei au fost înregistrați la CECEC

  • 09 Septembrie 2019 13:15
Doi candidați la Primăria capitalei au fost înregistrați la CECEC

Candidatul Partidului Socialiștilor, Ion Ceban, și candidatul Mișcării Profesioniștilor „Speranța-Надежда”, Andrei Donică, au fost înregistrați de către Consiliul Electoral al Circumscripției Electorale municipale Chișinău (CECEC) în calitate de candidați la funcția de primar general al municipiului Chișinău. Hotărârea a fost luată în cadrul ședinței CECEC de sâmbătă, 7 septembrie, transmite IPN.

Printr-o altă hotărâre luată în aceeași ședință a fost înregistrată lista de candidați în Consiliul municipal Chișinău din partea PSRM și Mișcarea Profesioniștilor „Speranța-Надежда”. PSRM merge în campanie cu o listă de 54 de candidați la funcția de consilieri, iar Mișcarea Profesioniștilor „Speranța-Надежда – cu 26 de persoane.

Totodată, CECEC a înregistrat două grupuri de inițiativă, eliberându-le liste de subscripție pentru a strânge semnături în vederea înregistrării candidaturii la funcția de primar general al municipiului Chișinău a fostului primar general interimar, Ruslan Codreanu, iar la funcția de consilier a activistului civic, Mihail Bagas.

 

 

Tags

Alte Noutati

LIVE
Meteo Chișinău
6,07
Cer senin
Umiditate:81 %
Vint:1,54 m/s
Sat
10
Sun
6
Mon
9
Tue
12
Wed
15
Arhivă Radio Chișinău