Dodon și Krasnoselski se întâlnesc joi, în pensiunea prezidențială de la Holercani

  • 28 Martie 2017 14:50
Dodon și Krasnoselski se întâlnesc joi, în pensiunea prezidențială de la Holercani

Președintele Igor Dodon se va întâlni, pe 30 martie, cu liderul administrației separatiste de la Tiraspol, Vadim Krasnoselski. Aceasta va fi cea de-a a două în acest an întrevedere între Dodon și Krasnoselski și se va desfășura în pensiunea prezidențială de la Holercani, au anunțat surse avizate pentru portalul NewsMaker.md

Mai mult decât atât, se discută deja despre o a treia întâlnire, care ar urma să se desfășoare în mai, precizează NewsMaker.

Săptămâna trecută, într-o conferință de presă, liderul separatist transnistrean a conformat că a primit invitația lui Igor Dodon de a se întâlni din nou. Krasnoselski a spus că vrea să discute, cu această ocazie, intenția Chișinăului și Kievului de a înființa posturi de control comun pe segmentul transnistrean al graniței moldo-ucrainene, căreia Tiraspolul i se opune cu vehemență.

Prima întâlnire dintre Igor Dodon și Vadim Krasnoselski s-a desfășurat pe 4 ianuarie, la Tighina (Bender), oraș controlat de separatiștii transnistreni. Cei doi au convenit cu această ocazie să găsească abordări comune pentru soluționarea celor mai importante, în opinia lor, probleme cu care se confruntă locuitorii de pe cele două maluri ale Nistrului.

 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Știri* Bună dimineața, România!
Meteo Chișinău
9,96
Cer senin
Umiditate:54 %
Vint:4,12 m/s
Mon
9
Tue
11
Wed
10
Thu
13
Fri
12
Arhivă Radio Chișinău