Dodon și Krasnoselski au sărbătorit Ziua unității naționale a Federației Ruse la Cetatea Tighina

  • 04 Noiembrie 2019 14:57
Dodon și Krasnoselski au sărbătorit Ziua unității naționale a Federației Ruse la Cetatea Tighina

Președintele Igor Dodon a anunțat că a sărbătorit ieri, 3 noiembrie, împreună cu liderul separatist, Vadim Krasnoselski, la Cetatea Tighina Ziua unității naționale a Federației Ruse.

Pe teritoriul cetății am avut o discuție informală cu conducerea administrației transnistrene, Vadim Krasnoselski. În afară de aceasta, s-au cunoscut soțiile noastre. Pentru noi a fost organizată o excursie și noi am apreciat înalt eforturile conducerii regiunii, care au reușit să reabiliteze acest obiect cultural-istoric unical, care atrage mulți turiști. Împreună am sărbătorit Ziua unității naționale - sărbătoare națională importantă a Federației Ruse, partenerul strategic al R.Moldova”, a declarat Igor Dodon.

Președintele a mai spus că discuțiile cu Krasnoselski a fost productivă și consideră că aceste întrevederi trebuie să devină permanente.

Amintim că Igor Dodon s-a întâlnit,pe 29 ocotmbrie, la reședința prezidențială de la Holercani, pe malul drept al Nistrului, cu Vadim Krasnoaselski. Președintele a anunțat atunci că s-a convenit de a deschide o linie de troleibuz pe o lungime de zece kilometri, de la Varnița la Tighina, iar călătorii vor circula fără controlul actelor de identitate. Tiraspolul a decis să închidă unele dosare penale ale demnitarilor de la Chișinău, negociatorii ar putea să semneze un protocol în urma discuțiilor de la Bratislava, iar, operatorul de telefonie mobilă „InterDnestrCom” va primi licență regională, a mai anunțat Igor Dodon:

Tags

Alte Noutati

LIVE: BIZNEWS cu Corneliu Rusnac
Meteo Chișinău
13,29
Cer acoperit de nori
Umiditate:80 %
Vint:4,63 m/s
Sat
13
Sun
15
Mon
15
Tue
15
Wed
16
Arhivă Radio Chișinău