Disney a anulat o premieră după decesul actorului Cameron Boyce, care a murit la 20 de ani

  • 12 Iulie 2019 09:38
Disney a anulat o premieră după decesul actorului Cameron Boyce, care a murit la 20 de ani

Disney a anulat premiera unui film în urma decesului vedetei sale, Cameron Boyce, relatează vineri Press Association, preluat de Agerpres.

Boyce, care a murit la vârsta de 20 de ani, apare în producția de televiziune "Descendants 3" și trebuia să pășească pe covorul roșu în cadrul unui eveniment programat la sfârșitul acestei luni în Los Angeles.

Însă, după decesul său survenit sâmbătă, Disney a anunțat că premiera nu va mai fi organizată, evenimentul fiind înlocuit cu o donație în beneficiul Thirst Project, o organizație în activitatea căreia Boyce era "implicat profund".

Actorul în vârsta de 20 de ani a fost găsit inconștient, sâmbătă, la domiciliul său din North Hollywood. "A murit în somn din cauza unei crize care s-a produs ca urmare a unei afecțiuni medicale preexistente, pentru care urma un tratament", a declarat purtătorul de cuvânt al familiei Boyce, sâmbătă seara, pentru ABC News.

O examinare post-mortem a fost efectuată luni, iar cauza morții va fi determinată în urma unor investigații suplimentare, a indicat Departamentul de Medicină Legală din Los Angeles.

La începutul anilor 2010, Boyce a început să joace personajul negativ Luke Ross în serialul "Jessie", care a fost difuzat timp de patru sezoane pe postul Disney Channel. El l-a interpretat apoi pe Carlos de Vil, fiul maleficei Cruella de Vil din "101 Dalmațieni" și a jucat în seria de lungmetraje "Descendants" produsă și difuzată de același post de televiziune prin cablu.

Boyce, care publicase un selfie pentru cei 9,4 milioane de fani ai săi de pe Instagram în cursul zilei de vineri, fusese distribuit recent în episodul-pilot al unui serial produs de HBO, intitulat "Mrs. Fletcher".

Sursa:Agerpres

Tags

Alte Noutati

LIVE: Ora exactă * Știri
Meteo Chișinău
7,24
Ceață
Umiditate:100 %
Vint:0 m/s
Fri
10
Sat
12
Sun
14
Mon
14
Tue
14
Arhivă Radio Chișinău