Directorul Termoelectrica: Punem în centrul acțiunilor noastre sănătatea angajaților

  • 21 Martie 2020 09:30
Directorul Termoelectrica: Punem în centrul acțiunilor noastre sănătatea angajaților

Angajații Termoelectrica S.A., indiferent dacă lucrează de acasă sau la locul de muncă, sunt protejați, afirmă directorul întreprinderii. Veaceslav Eni avut o întrevedere cu un grup de angajați din cadrul Centralei Electrice cu Termoficare Sursa I, implicați în procesul tehnologic și operațional al întreprinderii, pe care i-a asigurat că Termoelectrica S.A. aplica cu maximă responsabilitate toate măsurile și recomandările emise de autoritățile publice, privind prevenirea infecției, transmite IPN.

Termoelectrica S.A. a aprobat un plan care să permită protejarea fiecărui salariat, indiferent dacă lucrează de la domiciliu sau de la locul de muncă. „Punem în centrul acțiunilor noastre sănătatea angajaților”, a menționat directorul, citat într-un comunicat de presă al întreprinderii.

În cazul angajaților implicați în procesul tehnologic și operațional, a căror prezență la locul de muncă este necesară, Termoelectrica S.A. a luat un set de măsuri ce prevăd dotarea angajaților cu măști și mănuși de protecție, intensificarea operațiunilor de dezinfectare a spațiilor de lucru, suplinirea cu produse dezinfectante în toate locațiile, instruirea periodică privind măsurile de protecție și monitorizarea permanentă a stării de sănătate a tuturor angajaților.

Termoelectrica S.A. a redus numărul personalului la locul de muncă, creând condițiile necesare pentru lucrul de la distanță. Totodată, Directorul general recomandă consumatorilor pentru soluționarea diverselor solicitări să utilizeze modalități de interacțiune indirecte cu întreprinderea, on-line sau telefonic.


Tags

Alte Noutati

LIVE: Matinal cu Victoria Cușnir și Sergiu Scânteian
Meteo Chișinău
12,74
Cer senin
Umiditate:83 %
Vint:1,03 m/s
Sat
15
Sun
15
Mon
17
Tue
18
Wed
18
Arhivă Radio Chișinău