Directoarea grădiniței din Chișinău unde au fost agresați mai mulți copii a fost demisă de Ruslan Codreanu: Vom sesiza Procuratura

  • 14 Aprilie 2019 11:32
Directoarea grădiniței din Chișinău unde au fost agresați mai mulți copii a fost demisă de Ruslan Codreanu: Vom sesiza Procuratura

Primarul interimar al municipiului Chișinău, Ruslan Codreanu, a anunțat că a semnat ordinul de demitere a directoarei grădiniței nr. 177 din sectorul Ciocana. Motivul este raportul Centrului psiho-socio-pedagogic care a arătat că la această instituție au avut loc mai multe cazuri de agresare a copiilor.

„Am citit cu tristețe raportul Centrului psiho-socio-pedagogic cu privire la cazul de violență de la grădinița nr. 177 asupra copiilor ai căror părinți nu au achitat taxele informale. La solicitarea mea, directoarea a fost demisă”, a spus Ruslan Codreanu, citat de TV8.

Potrivit primarului interimar, raportul arată că unii copii au fost îmbrânciți, pișcați și loviți la fund de către educatori.

„Copiii au descris și o modalitate frecventă de pedeapsă punerea în ungher cu mâinile în sus, izolarea în dormitor fără supravegherea unui adult, impunerea de a ședea la masa copiilor răi, numit etichetat de către educator”, a mai spus el.

Ruslan Codreanu spune că va sesiza și Procuratura pe marginea acestui caz.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Piese pe alese
Meteo Chișinău
15,24
Cer fragmentat
Umiditate:58 %
Vint:6,69 m/s
Sun
14
Mon
16
Tue
17
Wed
18
Thu
19
Arhivă Radio Chișinău