Din 20 noiembrie va fi blocat și punctul de trecere a frontierei polono-ucrainene Medyka

  • 20 Noiembrie 12:34
Din 20 noiembrie va fi blocat și punctul de trecere a frontierei polono-ucrainene Medyka

Agenția Națională Transport Auto (ANTA) anunță că de astăzi va fi blocat și punctul de trecere a frontierei polono-ucrainene Medyka. Asta după ce pe 8 noiembrie instituția a avertizat despre blocarea punctelor rutiere de trecere a frontierei polono-ucrainene Korczowa, Dorohusk și Hrebenne, ca parte a unei acțiuni de protest, organizată de către operatorii de transport polonezi, preconizată până la 3 ianuarie 2024, transmite MOLDPRES.

„Începând cu data de 20 noiembrie curent va fi blocat și punctul de trecere a frontierei polono-ucrainene Medyka. În contextul celor menționate, reiterăm importanța planificării curselor în direcția Poloniei și consultarea surselor oficiale, pentru evitarea situațiilor neprevăzute”, indică ANTA.

Conform informației transmise ANTA de către Ambasada Republicii Moldova în Polonia, organizatorii protestului susțin că, prin excepție, va fi permisă trecerea autoturismelor, autobuzelor, vehiculelor militare și de urgență, precum și celor care transportă combustibil, animale vii, ajutor umanitar, echipament militar, mărfuri periculoase sau perisabile.

Acțiunea de protest este preconizată până la 3 ianuarie 2024.

 
Tags

Alte Noutati

LIVE: Colectia de Jazz cu Daniela Nicolae
Meteo Chișinău
-0,04
Ceață
Umiditate:99 %
Vint:3,6 m/s
Tue
2
Wed
4
Thu
7
Fri
1
Sat
0
Arhivă Radio Chișinău