Dieta frumoasei din "Game of Thrones"

  • 09 Aprilie 2015 16:08
Dieta frumoasei din

Emilia Clarke a devenit cunoscută după ce a primit rolul frumoasei Daenerys Targaryen în serialul Game of Throners.

Interpretarea ei au ajutat-o să obțină unul dintre cele mai râvnite roluri de la Hollywood, cel al lui Sarah Connor în Terminator 5, scrie EVZ.ro.

Emilia este pe val în această perioadă, după cum nota presa tabloidă americană. Frumusețea ei i-a cucerit pe bărbați, care au declarat-o nu demult „cea mai frumoasă femeie din lume”. Tocmai de aceea presa se întreabă cum își păstrează tonusul.   

Într-un interviu acordat revistei InStyle, a mărturisit că regimul și antrenamentele sunt importante pentru ea și a recunoscut că nu prea are voie sa mănânce! “Nu am voie să mănânc nimic gustos. Mă uit la fafuriile pline cu bunătăți, dar n-am voie. Doar o cană de ceai poate, fără zahăr și fără lapte”.

Pe lângă regimul alimentar strict, Emilia Clarke se antrenează intens în sala de forță. “Petrec foarte mult în sala de forță și învăț în fiecare zi cum să folosesc diverse arme. Am învățat noi tehnici de luptă:  kickboxing, ridic greutăți și trag cu arma”. "Secretul" este că a fost aleasă să joace în  „Terminator: Genesis”, care se va lansa pe 1 iulie 2015.

Amintim că sezonu 5 din ”Game of Thrones” va debuta pe 12 aprilie 2015.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Muzică
Meteo Chișinău
18,24
Cer senin
Umiditate:48 %
Vint:2,57 m/s
Sun
13
Mon
10
Tue
10
Wed
12
Thu
11
Arhivă Radio Chișinău