Dezbatere culturală “Conexiuni culturale europene”.

  • 31 Iulie 2015 12:02
Dezbatere culturală  “Conexiuni culturale europene”.

Luni, 3 august 2015, între orele 10.30 și 12.30, la Biblioteca Municipală “B. P. Hașdeu”, din Chișinău, Fundația Dignitas din București, Institutul Cultural Român Mihai Eminescu din Chișinău, Centrul pentru Dezvoltare Democratică din București și Radio Chișinău organizează dezbaterea culturală  “Conexiuni culturale europene”.Dezbaterea…

Luni, 3 august 2015, între orele 10.30 și 12.30, la Biblioteca Municipală “B. P. Hașdeu”, din Chișinău, Fundația Dignitas din București, Institutul Cultural Român Mihai Eminescu din Chișinău, Centrul pentru Dezvoltare Democratică din București și Radio Chișinău organizează dezbaterea culturală  “Conexiuni culturale europene”.

Dezbaterea va fi moderată de acad. Valeriu Matei, Directorul Institutului Cultural Român din Chișinău și va aborda subiecte legate de prioritățile de dezvoltare a colaborării culturale între actori ai celor două țări, conectarea educației, cercetării, artei și literaturii la nivel european și internalizarea cunoștințelor  și valorilor în limba maternă într-o Europă a parteneriatului și solidarității.

Sunt invitați membri ai mediului academic, oameni de cultură, jurnaliști, lideri de opinie, reprezentanți ai societății civile, decidenți în politici culturale.

Dezbaterea are loc în cadrul proiectului “Demnitate prin cultură” inițiat de Fundația Dignitas în parteneriat cu instituții de cultură și ONG-uri din România și Republica Moldova.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Matinal cu Victoria Cușnir și Sergiu Scânteian
Meteo Chișinău
11,24
Cer senin
Umiditate:58 %
Vint:5,14 m/s
Tue
9
Wed
10
Thu
13
Fri
14
Sat
14
Arhivă Radio Chișinău