Detalii despre întrevederea Putin-Trump, care va avea loc la summitul G20

  • 26 Iunie 2019 18:15
Detalii despre întrevederea Putin-Trump, care va avea loc la summitul G20

Întâlnirea președinților Rusiei și SUA, Vladimir Putin și Donald Trump, în cadrul summitului G20 de la Osaka, va avea loc într-una din încăperile amenajate pentru convorbirile dintre lideri și aceasta a fost aleasă de partea americană, a anunțat consilierul președintelui rus, Iuri Ușakov.

Potrivit afirmațiilor acestuia, convorbirile dintre Putin și Trump vor avea loc după prima ședință a summitului, pe 28 iunie, și se vor desfășura în timpul unui prânz de lucru. Cei doi lideri vor discuta în prezența delegațiilor ambelor țări, fiecare parte urmând să aibă câte patru-cinci însoțitori, a subliniat Iuri Ușakov. Liderii Rusiei și SUA intenționează să discute o serie de probleme privind stabilitatea strategică, conflictele regionale, inclusiv din Siria, Afganistan, Ucraina și Venezuela, precum și problema iraniană.

Totul va depinde, însă, de felul în care liderii vor construi aceste discuții, a precizat consilierul președintelui rus. Iuri Ușakov a adăugat că întâlnirea dintre Vladimir Putin și Donald Trump va începe în jurul orei 14:00 (ora Japoniei) și pentru aceasta a fost alocată în jur de o oră. Totuși, durata discuțiilor va depinde exclusiv de lideri, a subliniat Iuri Ușakov.

Sursa: Rador

Tags

Alte Noutati

LIVE: Bună dimineața, România!
Meteo Chișinău
6,07
Cer senin
Umiditate:91 %
Vint:3,6 m/s
Sat
10
Sun
6
Mon
8
Tue
11
Wed
15
Arhivă Radio Chișinău