Detalii despre deflagrația produsă la Sângerei

  • 27 Ianuarie 2021 09:51
Detalii despre deflagrația produsă la Sângerei

Femeia rănită în deflagrația de la Sângerei și-a pierdut soțul, care a fost găsit de salvatori sub ruine. Împreună cu ea, la spital a ajuns și o rudă. Din locuința familiei nu a rămas decât intrarea și o anexă.

Contactat de IPN, viceprimarul orașului, Andrei Cucoș, a precizat că gospodăria nu era conectată la rețeaua centralizată de gaze. Se crede că deflagrația s-a produs de la o butelie de gaze, dar se mai fac cercetări.

Astăzi vă fi convocată ședința pentru situații excepționale pentru a analiza situația. De asemenea, se va decide unde va fi cazată femeia după externare, dacă nu va putea fi luată de rude.

Marți, 26 ianuarie, aproape de ora 17.00, la numărul de urgență 112 a fost anunțată producerea unei explozii într-o locuință din orașul Sângerei. IGSU a efectuat lucrări de deblocare, reușind să salveze două persoane: o femeie de 61 de ani și un bărbat de 68 de ani, care au fost preluați în stare conștientă și transportați la spital. Sub ruine a fost depistat cadavrul unui bărbat de 63 de ani, care a fost dat dispărut după deflagrație.

Locuințele vecine nu au fost afectate de explozie.

 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Confluențe Românești cu Radio România Internațional
Meteo Chișinău
14,4
Cer acoperit de nori
Umiditate:70 %
Vint:5,66 m/s
Sat
13
Sun
15
Mon
15
Tue
15
Wed
16
Arhivă Radio Chișinău