Deputatul Roman Roșca a fost inclus în componența Comisiei speciale de control parlamentar asupra realizării politicii de reintegrare

  • 15 Septembrie 17:06
Deputatul Roman Roșca a fost inclus în componența Comisiei speciale de control parlamentar asupra realizării politicii de reintegrare

Deputații au modificat componența nominală a Comisiei parlamentare speciale de monitorizare și control parlamentar asupra realizării politicii de reintegrare a Republicii Moldova. Deputatul Fracțiunii parlamentare ”Partidul Acțiune și Solidaritate”, Roman Roșca, a fost inclus în componența acesteia, după ce Legislativul a luat act de cererea de demisie depusă de fostul parlamentar, membru al comisiei, Vladimir Bolea. Roman Roșca va deține funcția de secretar al comisiei.

Comisia parlamentară specială de monitorizare și control parlamentar asupra realizării politicii de reintegrare a Republicii Moldova a fost creată la sfârșitul anului trecut, la propunerea Președintelui Parlamentului, Igor Grosu.

Obiectivul ei este de a monitoriza și evalua situația privind politicile de reintegrare și de a elabora propuneri și recomandări, care ar permite redobândirea încrederii și apropierea cetățenilor de pe ambele maluri ale Nistrului. Comisia este condusă de vicepreședinții Legislativului Mihail Popșoi, președintele comisiei, și Vlad Batrîncea, vicepreședinte.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Bună dimineața, România!
Meteo Chișinău
1,24
Ceață
Umiditate:100 %
Vint:1,54 m/s
Thu
5
Fri
7
Sat
9
Sun
9
Mon
13
Arhivă Radio Chișinău