Deputatul lipsit de imunitate, Petru Jardan, a revenit în R.Moldova. „Nu am motive să mă ascund”

  • 24 Septembrie 2019 13:48
Deputatul lipsit de imunitate, Petru Jardan, a revenit în R.Moldova. „Nu am motive să mă ascund” Tv8

Deputatul din partea Partidului Șor, Petru Jardan, care a fost lipsit de imunitate parlamentară în timp ce era plecat peste hotare, a revenit în R.Moldova

„Ca să spulber orice insinuare în adresa mea privind cauza plecării, mă repet, nu am motive să mă ascund, să nu mă prezint la Procuratură sau să refuz să ofer explicații. Toate acțiunile mele legate de Aeroportul Internațional Chișinău au fost absolut legale și sunt gata să argumentez această poziție ori de câte ori va fi cazul, atât la organele de anchetă, cât și opiniei publice”, a declarat Petru Jardan. 

Amintim că Legislativul a ridicat vineri, 20 septembrie, imunitatea parlamentară a deputatului Partidului Șor, Petru Jardan, fost administrator al companiei Avia Invest care gestionează Aeroportul Internațional Chișinău după concesionarea acestuia.

Potrivit procurorului interimar Dumitru Robu există probe care ar arăta că Petru Jardan a contribuit la preluarea Aeroportului în interesele unui grup criminal organizat, condus de Ilan Șor.

De asemenea, ar exista bănuieli că el a fost implicat în spălarea de bani în proporții deosebit de mari.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Muzică
Meteo Chișinău
16,63
Cer senin
Umiditate:70 %
Vint:4,63 m/s
Thu
7
Fri
8
Sat
8
Sun
9
Mon
8
Arhivă Radio Chișinău