Deputatul în Parlamentul României Boris Volosatî își va deschide un birou la Chișinău. Intrarea în biroul parlamentar va fi restricționat pentru unii deputați socialiști cu acte românești

  • 10 Ianuarie 15:58
Deputatul în Parlamentul României Boris Volosatî își va deschide un birou la Chișinău. Intrarea în biroul parlamentar va fi restricționat pentru unii deputați socialiști cu acte românești

Deputatul în Parlamentul României Boris Volosatîi va deschide, în scurt timp, biroul său la Chișinău. Anunțul a fost făcut de consilierul deputatului, Vlad Bilețchi.

Boris Volosatîi a fost ales în luna decembrie 2020 deputat în Parlamentul României din partea Alianței pentru Unirea Românilor, pe circumscripția Diaspora. El a declarat că va primi în audiență cetățenii români pentru a le asculta și servi interesele legitime. „Și cei care din diferite motive nu sunt deocamdată cetățeni români în acte, dar sunt români în suflet, sunt bineveniți și așteptați", a declarat deputatul.

Potrivit sursei citate, intrarea în biroul parlamentar va fi restricționat pentru anumite persoane. "Va fi acces restricționat pentru cei șase deputați socialiști cu acte românești, complicii lui Igor Dodon, (Alla Dolință, Corneliu Furculița, Anatolie Labuneț, Radu Mudreac, Ghenadi Mitriuc și Adrian Lebedinschi). În privința lor se vor face toate demersurile pentru a fi retrasă cetățenia română pe motiv de trădare de patrie", a declarat Vlad Bilețchi.

El a mai anunțat că urmează să fie deschise birouri parlamentare AUR și pentru cetățenii din alte state europene, însă, acest proces este deocamdată îngreunat din cauza restricțiilor pandemice.

 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Matinal cu Victoria Cușnir și Sergiu Scânteian
Meteo Chișinău
-9
Ninsoare ușoară
Umiditate:86 %
Vint:3,6 m/s
Tue
-7
Wed
-2
Thu
2
Fri
3
Sat
5

Curs oficial BNM 16 Ianuarie 2021

MDL RATĂ TREND
EUR 20.9996 -0.0000
USD 17.2814 -0.0000
RON 4.3095 -0.0000
UAH 0.6162 -0.0000
RUB 0.2358 -0.0000
Arhivă Radio Chișinău