Deputat, despre prezența blindatelor și militarilor cu mitraliere pe străzile Capitalei: „Nu am cuvinte. Prostia nu are margini!”

  • 24 Martie 2020 17:18
Deputat, despre prezența blindatelor și militarilor cu mitraliere pe străzile Capitalei: „Nu am cuvinte. Prostia nu are margini!”

FOTO: Pavel Munteanu

Vicepreședintele Parlamentului și deputatul Platformei DA, Alexandru Slusari, a reacționat la prezența blindatelor și militarilor cu mitraliere pe străzile Capitalei.

„Nu am cuvinte. Prostia nu are margini! Cu ce ajută mașinele blindate și mitraliere la asigurarea carantinei pensionarilor ? Plătim pentru frustrările unui om cu viziuni limitate de sistemul de guvernare de tip dictatura militară”, a scris pe Facebook deputatul. 

Amintim că Ministerul Apărării a anunțat că Armata Națională este pregătită să intervină cu un număr de peste 1500 de militari și circa 160 unități de tehnică militară pentru a asigura patrularea în spațiile publice, alături de polițiști și carabinieri, în parcuri, spații de agrement și alte zone mai aglomerate de pe întreg teritoriul țării.
 
Vom pune la dispoziție unități spitalicești, de implicare a personalului medical militar, unități de transport, tot de ce au nevoie autoritățile pentru a face față situației.”, anunță ministrul Alexandru Pînzari pe Facebook.

 

 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Radiojurnalul de prânz București
Meteo Chișinău
12,74
Cer acoperit de nori
Umiditate:83 %
Vint:6,17 m/s
Sat
13
Sun
15
Mon
15
Tue
15
Wed
16

Ultimele știri

Arhivă Radio Chișinău