Departamentul pentru Relația cu Republica Moldova din România anunță deschiderea sesiunii de finanțare de proiecte pentru anul 2024

  • 01 Februarie 10:30
Departamentul pentru Relația cu Republica Moldova din România anunță deschiderea sesiunii de finanțare de proiecte pentru anul 2024

Asociațiile, fundațiile, unitățile de cult, organizațiile neguvernamentale, persoanele fizice autorizate sau persoanele juridice de drept public sau privat, din România și din afara frontierelor țării, pot trimite cererile de finanțare prin e-mail (scan PDF), în perioada 1 februarie – 1 martie, orele 23:59 la adresa [email protected], a anunțat Departamentul pentru Relația cu Republica Moldova (DRRM).

Cererile de finanțare trebuie să respecte condițiile menționate în Ghidul de finanțare nerambursabilă și în Documentarul de finanțare nerambursabilă 2024, publicate pe pagina de internet a instituției drrm.gov.ro.

Pot fi finanțate din bugetul Departamentului proiecte care derulează activități ce vin în sprijinul cetățenilor din Republica Moldova, desfășurate în acest an, pe domeniile: Cultură, Mass-media, Educație, Societatea civilă, Spiritualitate și tradiție.

Cererile de finanțare vor fi aprobate în limita bugetului alocat, cu respectarea principiilor liberei concurențe, eficienței utilizării fondurilor publice, transparenței și a tratamentului egal.

Lista proiectelor selectate, respectiv a beneficiarilor finanțărilor nerambursabile, va fi publicată pe site-ul DRRM, drrm.gov.ro.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Lumina cuvântului * Muzică
Meteo Chișinău
19,24
Cer senin
Umiditate:37 %
Vint:2,06 m/s
Mon
17
Tue
19
Wed
16
Thu
13
Fri
12
Arhivă Radio Chișinău