Democrații din Congresul Statelor Unite lansează o investigație care îl vizează pe Donald Trump

  • 05 Martie 2019 08:29
Democrații din Congresul Statelor Unite lansează o investigație care îl vizează pe Donald Trump

Democrații din Congresul SUA solicită documente referitoare la convorbirile dintre Donald Trump și Vladimir Putin. Aceștia intensifică cercetările cu privire la posibilele încălcări ale legii - inclusiv obstrucționarea justiției și abuz de putere - de către Administrația Donald Trump. 81 de persoane și organizații asociate cu președintele american au fost chemate la audieri și au fost, de asemenea, solicitate o serie de documente, inclusiv unele referitoare la convorbiri dintre Trump și omologul său rus, Vladimir Putin, scrie RRA.

Între cele 81 de persoane și entități cu legături cu Donald Trump care au primit scrisorile Comitetului Judiciar se numără doi fii ai președintelui, Donald Trump Jr. și Eric Trump, ginerele său Jared Kushner, consilier la Casa Albă, șeful financiar al Organizației Trump, Allen Weisselberg, fondatorul WikiLeaks, Julian Assange, Casa Albă însăși, Departamentul Justiției, campania Trump, echipa de tranziție Trump și Organizația Trump.

Pe de altă parte, tot ieri, președinții Comitetului pentru intelligence pentru afaceri externe și pentru control din Camera Reprezentanților au trimis scrisori Casei Albe și Departamentului de stat în care cer informații despre conversațiile private ale președintelui Trump cu președintele rus Putin.

Sursa: RRA

Tags

Alte Noutati

LIVE: Bună dimineața, România!
Meteo Chișinău
9,4
Cer fragmentat
Umiditate:99 %
Vint:4,12 m/s
Thu
16
Fri
11
Sat
12
Sun
15
Mon
15
Arhivă Radio Chișinău